Bladblazer aanbiedingen: De beste goedkope bladblazers

De herfst staat weer voor de deur en de bladeren vallen van de bomen. Een prachtig gezicht natuurlijk maar tegelijkertijd ook onhandig. Want hopen gevallen bladeren op de grond zorgen voor flink wat gladheid én kunnen gaan rotten. En dat kan weer schade aan je tuin aanbrengen.

Je kunt de bladeren natuurlijk bij elkaar harken of vegen maar dat kan een intensieve klus zijn. Met een bladblazer doe je dit stukken sneller en effectiever.

En zo’n bladblazer hoeft helemaal niet duur te zijn! Want er zijn altijd wel mooie bladblazer aanbiedingen beschikbaar waardoor je voor niet al te veel geld een goede machine in huis haalt waar je jaren plezier van hebt.

Goedkope bladblazer aanbiedingen

Hieronder vind je actuele bladblazer aanbiedingen. We werken dit lijstje regelmatig bij zodat je geen deal hoeft te missen.

Goed om te weten is dat een goedkope bladblazer vaak niets onderdoet voor een duurdere bladblazer. De grootste verschillen zijn meestal het vermogen, de functies van de blazer en of deze gebruik maakt van een accu- of kabel.

Daarnaast kan het zo zijn dat een goedkope bladblazer minder lang meegaat dan een duurder exemplaar. Maar wanneer je slechts sporadisch gebruik maakt van de machine, bijvoorbeeld enkel in de herfst, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Verschillende soorten bladblazers

Er zijn 3 type bladblazers op de markt, namelijk bekabelde elektrische bladblazers, bladblazers met een accu en bladblazers op benzine.

Alvorens je tot aankoop overgaat is het belangrijk om te kiezen of je wel of geen kabel wil. Het voordeel van een bekabelde bladblazer is dat deze vaak het goedkoopst zijn. Maar het nadeel ervan is dat kabels niet alleen beperkt in lengte zijn maar dat zo’n kabel ook onhandig in gebruik kan zijn.

Goedkope bladblazers op dit moment

Er zijn door het gehele jaar heen wel bladblazer aanbiedingen verkrijgbaar. Hieronder heb ik de 3 beste goedkope bladblazers van dit moment voor je opgesomd.

En ondanks de scherpe prijzen haal je met deze bladblazers een meer dan prima bladblazer in huis.

50L Opvangzak
WOLF-Garten LBV 2600 E
9.1
  • 50L opvangzak
  • Luchtsnelheid 270 km/u 
  • Blazen, Zuigen & Versnipperen
270 km/u
VONROC 3-in-1 bladblazer
9.4
  • 40L opvangzak
  • Luchtsnelheid 270 km/u
  • Blazen, Zuigen & Versnipperen
Beste Deal
Powerplus POWEG9013
9.7
  • 40L opvangzak
  • Luchtsnelheid 250 km/u
  • Blazen, zuigen en Versnipperen

Plaats een reactie